Akademisyen

Dr. Öğr. Üyesi

Biyomedikal Mühendisliği, Gömülü Sistemler, Veri Madenciliği, Makine Öğrenmesi, Yapay Zekâ, Bilgisayarda Öğrenme ve Örüntü Tanıma, Veritabanı ve Veri Yapıları araştırma alanları olup Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Elektronik Mühendisliği Bölümünde Bilgisayar Ağları, Bilgisayar Programlama, Resim İşleme ve İleri Programlama dersleri vermektedir. İleri seviyede Almanca ve İngilizce bilmektedir.

Dr. Öğr. Üyesi

Veritabanı Sistemleri, Programlama Dilleri, Yazılımla Hesaplama, Güneş Enerjisi, Biyoyakıt Teknolojisi, Tarımda Enerji Kullanımı alanlarında araştırmalar yapmaktadır.Uzun yıllar boyunca Akdeniz Universitesi Teknik Bilimler MYO'da Görsel Programlama, İnternet Programcılığı, Nesne Tabanlı Programlama, Termodinamik dersleri vermektedir.

 

 

Doç. Dr.

Dr. Kerim Kürşat ÇEVİK Elektronik ve Bilgisayar Bilimleri lisans (2007) ve yüksek lisans (2010) derecesine sahiptir. Ayrıca Selçuk Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği doktora derecesine sahiptir (2016). 2009 yılında Niğde Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Programlarında öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. Doktora çalışmalarının sonunda aynı programda Yardımcı Doçent Dr. olarak atandı. 2021 yılında Yönetim Bilişim Sistemleri alanında doçent unvanı aldı. Şu anda Akdeniz Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü'nde Doçent Doktor olarak görev yapmaktadır. Çevik'in araştırmaları ve verdiği dersler; yapay zeka, görüntü işleme, biyomedikal, makine öğrenmesi, bilgisayar destekli algılama, tıbbi bilişim, veri madenciliği, mobil programlama ve bilgisayar görüsü üzerinde odaklanmaktadır.

Doç. Dr.

Veri Madenciliği, İstatistik Analiz ve Uygulamaları, Yapay Zekâ, Bilgisayarda Öğrenme ve Örüntü Tanıma, Veritabanı ve Veri Yapıları, Yönetim Bilişim Sistemleri ve Sayısal Yöntemler araştırma alanları olup, Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünde;

  • Lisans seviyesinde; İstatistik, Yönetim Bilgi Sistemleri, İşletmelerde Veri Kaynakları Yönetimi, Araştırma Yöntemleri, İşletme Bilişim Sistemlerine Giriş
  • Yüksek lisans seviyesinde; Yönetsel Karar Verme, Yöneylem Araştırması, Bilgisayar Programlama, Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri, Araştırma Yöntemleri
  • Doktora seviyesinde; Veri Madenciliği, Yapay Zeka ve Öğrenen Algoritmalar, Uygulamalı Veri Madenciliği, Veri Analizi dersleri vermektedir.
MSc, PhD Researcher

Ankara 1980 doğumlu olup, uzun yıllar Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev yaptıktan sonra kurumlar arası yönetmelikler ile Akdeniz Üniversitesi'ne geçiş yapmıştır. Teknik Bilimler MYO - Bilgisayar Teknolojileri Bölümü bünyesinde aktif olarak akademisyenliğe devam etmektedir. Yapay zeka uygulamaları ve makine öğrenmesi alanlarında veri bilimcisi olarak araştırmalar yapmaktadır. Marka/firma odaklı, teknik mevzuata uygun uluslararası sağlık turizmi pazar araştırmaları ile ülke pazarlarına girişte avantaj sağlamaya yönelik veri madenciliği süreçlerini işletmeye yönelik danışmanlık hizmetleri vermektedir. Türkiye'de sağlık kuruluşları ve aracı kuruluşlarının sağlık turizmini etkin bir şekilde sürdürebilmeleri için kdeniz Üniversitesi Sağlık Turizmi ve Talassoterapi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (SATTMER) bünyesinde "SAĞLIK TURİZMİ YÖNETİCİLİK EĞİTİMLERİ" de vermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Antalya Teknokent

Akdeniz Ü. Ar-Ge 2 Uluğbey

Çağrı Merkezi

(850) 777 00 66

Faks

+90 242 310 67 17

Mail

info@phdteknoloji.com